Rabu, 25 Jun 2014

Apo bondo eh nie ???

Assalamualaikum....

Semalam dapat gud news alhamdulilah....tercapai jugak..setelah sekian lama menunggu...
Tapi...ada jugak tapi tue...
Bunyi mcm tak bersyukur jerk kan....ader tapi2...
bukan begitu maksudnya...cuma nanti dah kena tukar kena tukar semua perancangan yg selama nie...owg kata kena AMENDED lorrr.....tukar kabinet baru kata ko..

Lau tak ada aral bln 8 nie lps raya mengikut kata si akak tue ler.....
Dapat aper.....ermmmm tak nk citer detail lgi....kasi hint2 dlu..
Ada ke owg nak tahu erkk....hahah3.....ferasan....
Tak kisahlah owg baca ke tak blog me nie...janji me nk wat mcm tue....
nak kasi suspen...suprise bagai.....hahhaha3..

Tak apa nanti me & cik abang akan planning apa yang terbaik utk keluarga me...
Coz sekarang dah bertiga dlu boleh lah nak ala kadar jerk...now dah tak boleh dah ...apa2 hal ingat kt anak dlu lau nk wat aper2....untuk keselesan jugak...

Agak2 ullos pon tahu apa bondo eh nie ?..
wink....wink..wink..


Catat Ulasan