Jumaat, 19 Ogos 2016

Jangan tak tahu...

Assalamualaikum....

Salam Jumaat gaisss...

Cik Ja nak kabo nie.....selain Bisnes Jamu ada lagi bisnes online Cik Ja cuba2 try test....
coz nampak macam seronok jerk nak buat...

Maklumlah dah seronok bisnes online Jamu kan...x salah kita pelbagai produk janji kita pandai uruskan nyer....betull ke idokkk ?

Bisnes Dexandra nie baru lagi cik ja join...dalam bulan July ritu....
Sebelum nak join tue...cik ja banyak wat research skit2 tentang Dexandra nie....
salah satu yang wat Cik Ja tertarik adalah Founder nya adalah orang Melayu iaitu Pn.Erna....
lau baca kisah Pn.Erna bukan senang nak capai tahap sekarang nie....

Jangan tak tahu Dexandra perfume nie dah pemes & trending....sebab aper...
#tahanlama #hargabudget #wangisangatt #setandingjenamaantarabangsa....
tak caya...teraii ler.....

Si Nabil & Si Zahira menjadi duta Dexandra nie....memang sempoi bak hanggg....
Dexandra bukan hanya untuk perempuan....untuk lelaki pon adaaa.....
so bleh ler sama2 mewangi....







Nie sebahagian list jenama ....tak salah kat 80 jenis bau (lelaki & perempuan)
Nampak tak....siap boleh pilih-pilih bau yang mana menjadi kesukaan kan....lagipon harga hanya RM65/botol.....lau kat pasaran mahunya beratussss2.....
betullll...siyess weyyy....

tak habis lagi nie nak citer...tapi tak apa.......
nanti-nanti cik ja citer lagi k.....


ok bhaiii...



Psstt:- Lakukan apa yang kita minat....







Selasa, 16 Ogos 2016

Nak citer niee...

Assalamualaikum....

Cerpiressss.....
wah tanjat Cik Ja dapat suprise gine...
Minggu lepas bertalu2...abg posmen hantar parcel kat cik ja.....macam retis plakzss....(perasan terlebih nie)...kih2...

Bisnes Jamu cik ja masih berjalan seperti biasa.....
dan nak di jadikan cerita......Kak Sue stokis area Pahang nie ada kasi heppi2 kat Pengedar & Dropship termasuk ler Cik Ja....

Then Kak Sue nak kasi hadiah kat 2 orang (pengedar&dropship) yang salesnya dari bulan 4 until bulan 7......
jeng2......

Kak sue umumkan bagi Pengedar (si Mas) & drop. (cik Ja)...ohmaii gaddd.....
rasa macam tak caya laks coz niat Cik Ja hanya suka2 di samping nak belajar macamana cara wat bisnes online.....tup2 dapat TOP SALES....alhamdulilah.....

dan dengan itu .....Kak Sue bagi hadiah nie.....
(macam taw2 jerk k.sue nie, memang cik ja ngah survey2 nak beli handbag....sekali dapat handbag....Allahu akbar....dahlah tue....ada lagi....seutas Jam tangan).....

Alhamdulilah....rezeki x pernah salah alamat.....
jika niat berbisnes hanya untuk bagi manfaat kat orang lain.....mudah2an di permudahkan  Allah swt...

terima kasih kak sue & team HRr Resources s/b kerana bagi peluang kat Cik Ja join team nie....
memang dulu Cik Ja join team nie hanyalah untuk merasa sendiri penangan jamu2...

sekali serasi ngan Cik Ja ...tue yang cik ja cakap...tak rugi mencuba....sebabnya kesan korang akan rasa sendiri.....




Sekali tengok handbag nie macam tak caya.....
yelah...tak sangka dengan bisnes kecil2 cengini dapat hadiah gak....
lepas nie kena wat sales kaw2.....bukan niat mencabar sesapa....cuma nak kasi taw kat korang
tentang kelebihan Jamu2 nie....

#cikjamakan
#cikjajual
















 Psstt:-

Isnin, 15 Ogos 2016

Sudah masuk bulan OGOS deyyyy...

Assalamualaikum....

Alahai...tahap kemalasan apa nie....
kejap on ...kejap off.....

bizi bebenor gayanya....
tengok kalendar dah masuk bulan Ogos sudaa...

aishhh ....nak citer satu-satu pon makan masa jugak kan....
alih2..tang tue jugak....tak tulis2...acaner....

pepe pon banyak perkara yang baik berlaku di awal bulan Ogos nie...
nanti2 yer...

dengan projek baru nyer lagi.....macam2....pepe pon alhamdulilah dengan rezeki Allah swt bagi...
syukran2....



























 Psstt:-