Selasa, 16 Ogos 2016

Nak citer niee...

Assalamualaikum....

Cerpiressss.....
wah tanjat Cik Ja dapat suprise gine...
Minggu lepas bertalu2...abg posmen hantar parcel kat cik ja.....macam retis plakzss....(perasan terlebih nie)...kih2...

Bisnes Jamu cik ja masih berjalan seperti biasa.....
dan nak di jadikan cerita......Kak Sue stokis area Pahang nie ada kasi heppi2 kat Pengedar & Dropship termasuk ler Cik Ja....

Then Kak Sue nak kasi hadiah kat 2 orang (pengedar&dropship) yang salesnya dari bulan 4 until bulan 7......
jeng2......

Kak sue umumkan bagi Pengedar (si Mas) & drop. (cik Ja)...ohmaii gaddd.....
rasa macam tak caya laks coz niat Cik Ja hanya suka2 di samping nak belajar macamana cara wat bisnes online.....tup2 dapat TOP SALES....alhamdulilah.....

dan dengan itu .....Kak Sue bagi hadiah nie.....
(macam taw2 jerk k.sue nie, memang cik ja ngah survey2 nak beli handbag....sekali dapat handbag....Allahu akbar....dahlah tue....ada lagi....seutas Jam tangan).....

Alhamdulilah....rezeki x pernah salah alamat.....
jika niat berbisnes hanya untuk bagi manfaat kat orang lain.....mudah2an di permudahkan  Allah swt...

terima kasih kak sue & team HRr Resources s/b kerana bagi peluang kat Cik Ja join team nie....
memang dulu Cik Ja join team nie hanyalah untuk merasa sendiri penangan jamu2...

sekali serasi ngan Cik Ja ...tue yang cik ja cakap...tak rugi mencuba....sebabnya kesan korang akan rasa sendiri.....




Sekali tengok handbag nie macam tak caya.....
yelah...tak sangka dengan bisnes kecil2 cengini dapat hadiah gak....
lepas nie kena wat sales kaw2.....bukan niat mencabar sesapa....cuma nak kasi taw kat korang
tentang kelebihan Jamu2 nie....

#cikjamakan
#cikjajual
















 Psstt:-
Catat Ulasan