Jumaat, 19 Ogos 2016

Jangan tak tahu...

Assalamualaikum....

Salam Jumaat gaisss...

Cik Ja nak kabo nie.....selain Bisnes Jamu ada lagi bisnes online Cik Ja cuba2 try test....
coz nampak macam seronok jerk nak buat...

Maklumlah dah seronok bisnes online Jamu kan...x salah kita pelbagai produk janji kita pandai uruskan nyer....betull ke idokkk ?

Bisnes Dexandra nie baru lagi cik ja join...dalam bulan July ritu....
Sebelum nak join tue...cik ja banyak wat research skit2 tentang Dexandra nie....
salah satu yang wat Cik Ja tertarik adalah Founder nya adalah orang Melayu iaitu Pn.Erna....
lau baca kisah Pn.Erna bukan senang nak capai tahap sekarang nie....

Jangan tak tahu Dexandra perfume nie dah pemes & trending....sebab aper...
#tahanlama #hargabudget #wangisangatt #setandingjenamaantarabangsa....
tak caya...teraii ler.....

Si Nabil & Si Zahira menjadi duta Dexandra nie....memang sempoi bak hanggg....
Dexandra bukan hanya untuk perempuan....untuk lelaki pon adaaa.....
so bleh ler sama2 mewangi....







Nie sebahagian list jenama ....tak salah kat 80 jenis bau (lelaki & perempuan)
Nampak tak....siap boleh pilih-pilih bau yang mana menjadi kesukaan kan....lagipon harga hanya RM65/botol.....lau kat pasaran mahunya beratussss2.....
betullll...siyess weyyy....

tak habis lagi nie nak citer...tapi tak apa.......
nanti-nanti cik ja citer lagi k.....


ok bhaiii...



Psstt:- Lakukan apa yang kita minat....







Tiada ulasan: