Khamis, 8 September 2016

Mati kutu terusss.....

Assalamualaikum....

Selamat tengahari gaisss....
Dah makan belum ??

Cik Ja baru jerk sudah makan...alhamdulilah kenyang....
dah 2@3hari dah bawak bekal dari rumah.....malas nak tapau (walhal nak jimat weyyy)
yelah sekali tapau habis anak beranak.....botak kepala Cik Abang & Cik Ja pon x der duit elaun tuk pagi tue.....rugi kan.....

Lau bawak bekal...duit elaun Cik Abang kasi ler....boleh simpan (dah banyak boleh sopimmm, yahooo...)

Kih2....bijak tak Cik Ja.....
bijak kan...cuma pepagi tue adalah sikit vitamin "M" tue kuar......
sekarang Cik Abang yang take over tuk masak Bekpess......
sebabnya Cik Ja x larat.....kih2.....kukuh sangatlah alasan tue....

Rinie Cik Ja nak citer.....ada lah staff opis yang duk Key eeL tue datang...
Singgah duk wat keje kat opis nie.....
Teruss mati kutu Cik Ja.....
mahunya tak.....selalu duk sensorang2...makan sensorang2...layan drama sensorang2...
tetiba ada orang kat opiss.......terus x leh nak wat apa....segan megan sangatt.....
(yolah tue....)..


Hai..bila lah nak balik nie....
Cik Ja dah tak tahu nak wat aper....(bukan nak kata x der keje, cuma kekadang tue rasa ler nak wat aktiviti bebas skitt....)....aci tak macam tue...

Nasib baik di inform der staff nak datang, lau tak buatnya cik ja ngah layan perasan ker @ tido ker (opss...bukan selalu yer)...sebab letih taw.....
so boleh lah prepare apa yang patut.......

Fuhh...lambat plak masa rinie....selalu cepatnya jerk....



Psstt:- dah terbiasa kat opis tak ada orang....nah sekali der orang teruss rasa tak selesa kan....











Catat Ulasan