Isnin, 19 Jun 2017

Anak JAMU...

Assalamualaikum....

Alahai....
rindu betul nak mengomel kat blog kesayangan Cik Ja nie...
mahunya tak rindu kan...
dah berbulan2 tak up entry....

Cik Ja baru jerk masuk kerja 2 minggu
dah nak raya.......
kali rasa macam cepat betul masa....
Nie minggu terakhir Cik Ja kerja...
then cuti raya lakss......
sukooo....cuti pantang ritu tak puas lagikkk
haaa2...

Nie nak citer...
masa cuti Wesak ritu...(pahang cuti)....
sepupu Cik Ja ada datang ngan mak sedara kat rumah Cik Ja
Sepupu Cik Ja nie pun baru jugak bersalin bulan 3 & si penjual jamu jugak macam Cik Ja
kira 'Anak Jamu' coz makan #jamu2Hrr....
terus wat testimoni....heee2...
Alhamdulilah...

Kira nie DUA PUPU ler....
yang sorang lelaki...yang sorang lagi pompuan...
Sepupu Cik Ja anak ke-3 (laki jugak)
Cik Ja anak ke-2 (pompuan jugak).....

sebelum nie pun tersama jugak...
spupu Cik Ja anak ke-2 (laki jugak)
Cik Ja anak 1 st (pompuan jugak)
*alahai macam berjanji laks....kira nanti anak2 sama umur*

kalu dulu masa Cik Ja berpantang kat Cik Adawiyah...
Sepupu Cik Ja x bersalin lagi....

sekarang Sepupu Cik Ja bersalin dulu...
then baru Cik Ja....hee2....
tersama lakss....
Alhamdulilah....

Sebelah Kiri (anak dua pupu_muhammad Anas Mikail)
Sebelah Kanan (anak Cik Ja_baby H)

Hee2...Cik Ja tak kasi full lagi nama baby kali nie..
saje nak suprise....

Masa tue...#babyH tak cukur rambut lagi....
tue yang nampak terpacak jer....

Kalau dulu...masa Cik Adawiyah ...
Aki yang cukur rambut....tapi sekarang Aki dah tak ada...sob sob...
Al-fatihah...
Cik Abang ler yang akan cukur rambut...masa CA kali ke-2 Cik Abang cukur sebab Aki cukur tak habis....

Rindu kat ayah....
CA pun asyik2 duk tanya....
'Ibu...mana Aki'...

Allahu....CA rindu kat Aki...






 Psstt:- Tahun nie beraya..tanpa Ayah & Aki di sisi anak2 & cucu2nya....









Tiada ulasan: