Jumaat, 19 Februari 2016

Pengaruh Drama kuat sangat niihhh...

Assalamualaikum....

Setelah lama menunggu makan tahun korang...
coz dari tahun lepas 2015 koi ngorder set pinggan mangkuk nie...

then jawapan nyer...tak ada stok lagik...hampeehhh...
tetiba tahun nie 2016....stok dah ada....
haaa.....sekali sampai....
hamekkk noooq.....

koi memang berkenaan color nie...
gara-gara nengok drama melayu sangat....terus berkenan....
dengan harapan lau lah ada jual...koi nak beli 1 set (1 jerk taw....tak nak lebih)

last-last dapat gak....
perghhhh...puas hati...
1 set tue....dapat semua....
Set Cawan....
Set Pinggan-mangkuk....
di panggil 33 pcs Dinner Set......see....jimat tak kat situ...
tak yah beli yang lain dah...
semua ada...

lau tetamu datang rumah.....hidangkan...
semua color sama.....kan...kan...
yang koi nie....Brand SATINI (tebal)
lau Brand Corelle (nipis)....tapi bercinntaaaa ler nak membayor...
coz mahal siot.....
yelah kan....barang ada kualiti mesti lah mahal kan....

ermmm...tepuk dada tanya selera....
apa yang penting....

koi dah dapat set pinggan nie...
pujaaaannnn hatikuuu...

syukran2....

Warna Putih (plain) then ada Gold skit yang Layers tue....
koi bukan tak berkenaan yang der berbunga cuma kekadang nampak macam serabut plaks...
pada mata koi ler...
mata korang....koi tak tahu erkkk...

nie adalah salah satu azam @ target tuk tahun nie...
bukan apa...nak tambah koleksi.....
dah jadi mak-mak kan....
mesti tak lari dari benda alah nie....
pinggan mangkuk...periuk belanga....pengukus....pembakar kan...
tue semua kan gadget bagi mak2....
haaa3...






 Psstt:- alhamdulilah dapat gak idaman hati.....



Catat Ulasan