Jumaat, 2 Disember 2016

Disember sudaa...

Assalamualaikum....

Rinie dah masuk 2hb Dis 2016, dah hujung2 tahun kan...
aisshhh..jap jerk...pejam celik pejam celik dah nak habis tahun 2016...

Masuk musim tenkujuh pun yer jugak...
nasib ada balance lagi cuti....
hee2....memang selalu kena standby tuk hujung tahun....
teringat masa tahun 2014 lau tak salah....
yang banjir besar melanda kawasan sekitar bandar Kuantan tue...
Cik Ja masa tue tengah bercuti....kira x ada masalah nak fikirkan nak pergi kerja macamana
begitu jugak dengan cik abang...
jadi masa2 genting macam tue...lebih elok lau duk rumah...
standyby apa yang patut kan....
tahun nie pon ramai yang cakap akan berlaku lagi....tapi mungkin tak seteruk tahun 2014...
pepe pun langkah berjaga2 itu penting kan...

Bila dah masuk hujung tahun nie....terasa macam cepat laks masa berlalu...
tahun depan Cik Adawiyah dah nak masuk 3 tahun....Cik Ja pon dah nak masuk trismester ke-2 (alhamdulilah....mood swing2 tue dah tak ader)....syukur2...

Antara kerja & bisnes part time (#jamu2 & #dexandra) alhamdulilah
masih lagi berjalan seperti biasa.....
sesapa nak order ....
pm@ ws jerk cik ja yer
019.9239018





 Psstt:- terasa cepat masa berlalu.....








Catat Ulasan