Rabu, 9 Disember 2015

Murah rezeki Achik Wawa....amin3..

Assalamualaikum.....

Terima kasih bebanyak Achik Wawa belikan dress nie kat Cik wiyah...
Achik Wawa nie sebenarnya bini sepupu koi yang duk kat Kemaman tue...

Achik Wawa memang manjakan cik wiyah since dari cik wiyah baby lagi..
coz masa cik wiyah baby...achik wiyah belikan romper...skirt...kasut...dress...
masyAllah terima kasih .....

Mudah2an nanti achik wawa pon akan ada rezeki menimang cahaya mata jugak...
nanti boleh jadi geng ngan cik wiyah....

Baru nie kakak koi bagi dress nie...
ikutkan achik wawa nak tengok cik wiyah tapi waktu tue....
achik wawa rushing datang kuantan so tak sempat jumpa...
tak apa achik wawa....cuti sekolah kan lama...boleh datang lagi kan...

achik wawa nie ialah seorang cikgu yang mengajar sekolah pendidikan khas...
koi dulu ada cita-cita nak jadi cikgu jugak....tapi koi nie banyak main-main kat sekolah...
result pon cukup2 makan ajer....so nak tak nak jadi cikgu buat anak-anak jer lah kan...
pon boleyy....

Koi salute & tabik spring lau yang keje sebagai cikgu nie...
bukan apa..nak kena banyak bersabar....x boleh marah2....(koi nie kekadang lau cik wiyah tak dengar kata...hangin jugak)....
nie kan plak sekolah pendidikan khas....lagi ler nak kena banyak-banyak sabar....
sedangkan yang sekolah biasa pon cikgu kekadang tension, stress nie kan pula sekolah pendidikan khas...

koi tengok achik wawa nie relaks...sempoi jerk...
muka selalu ajer senyum.....awet muda tue....
lagipon die suka bebudak.....jadi soal stress ker apa ker memang no hal kan...
lagi satu.....sebab MINAT.....walau keje apa pun....bila ada MINAT....takkan boring @ stress kan...

panjang plak koi berceloteh rnie....
pepe pon koi doakan achik wawa ngan Herri di kurniakan anak-anak yang comel nanti...in sha allah
yang penting jangan putus asa...teruskan berdoa....pedulikan suara2 sumbang tue...janji achik wawa & herri hepi sokmo dehhh...

nie lah dress yang achik wawa kasi tue...
cantek tak ....
color purple
size 18mth - 24mth....
ikutkan umur cik wiyah dah boleh pakai....
tapi lau tengok pada fizikal cik wiyah nie....tahap selim melim lagi...
haaa3....


nie pic masa dorang kahwin kat melaka
achik wawa asal kelantan lau tak salah...tapi menetap di melaka...
then masa dorang kahwin tue wat kat dewan....

masa nie koi & cik abang masih dalam mood honeymoon lagi...
cik wiyah tak ada lagi masa nie...
badan pon selim melim lagi kan...

Gambar dalam bulatan tue ler Achik Wawa
Sepupu koi tue lelaki_Herri....
then yang kat sebelah Herri tue ayah saudara koi yang menetap kat kemaman
masa nie ayah saudara koi tengah sihat lagi...
tapi sekarang dah kurang sihat.....dah pencen dah pun....duk rumah ajer lah....
kekadang lau dorang boring datang rumah mak.....jalan-jalan....
yelah kekadang ayah sedara koi nie nak jugak tengok kakak die (mak koi)....

Satu sifat adik beradik mak & ayah koi ....lau lama tak dengar khabar @ citer....
dorang akan tepon @ datang melawat kat rumah....
sambil bertanya khabar.....
jap g kemaman..jap g terengganu...jap g kuantan...
macam tue ler.....

mudah2an adik beradik koi pon macam tue jugak...
walau duk dekat2....sekali sekala kena jugak bertanya khabar adik beradik yang lain kan....
itulah nama nyer kasih sayang....



 Psstt:- bertanya khabarlah selalu....
Catat Ulasan