Rabu, 30 Disember 2015

Redeem mainan kat Point Shop_Drypers

Assalamualaikum....

Isnin baru nie posmen der col koi ...
katanya nak hantar barang kat rumah....

*koi tertanya-tanya...barang aper errkkk...*
tup baru teringat ......barang mainan cik wiyah ....

ritu koi der redeem point tuk nie...
"My Own Leaptop"....4250points....
fuhh berpeluh gak tunggu point banyak tue....

yelah beli pampers brand Drypers boleh lah kumpul
lau brand lain koi tak pasti....
tapi yang koi nie lau collect pon hanya 170points ajer...

haa3...korang kira ler berapa beg pampers koi kena beli tuk dapat point macam tue...
huuu3...rabak2...

setengah orang nak redeem produk macam tuala, bedak, wet tissue etc...
lau nak tahu korang bleh tengok dalam website nie..
www.drypers.com.my

lau belum jadi ahli lagi...
pon bleh register kat situ...
senang ajer....


wahh...koi plak teruja nengok nyer.....
yelah nak beli tab @ ipad kat cik wiyah memang tak terbeli....
jadi koi redeem yang nie jelah.....
pon ok jugak.....
boleh gak main sambil belajar kan....



nie drypers der bagi surat....
yang mengatakan koi redeem mainan nie...


My Own Leaptop nie ada 4 function...
(Huruf Alphabet, Email, Games & Music)...
yang lain-lain tue koi dah tahu fungsi nyer
cuma tang email tue...koi tak faham lagi...
dah jenuh godek-godek....
haaa3.....
ibu vs cik wiyah....(nie mainan saper nie)
kihhh3...


kiutnyer ..senang nak bawak....
tapi cik wiyah nie lau mainan cenggini.....
suka sekejap ajer....lepas tue dah tak nak dah....
biasa lah kan...bebudak...




 Psstt:- mahal @ murah barang mainan bukan isu....tetapi masa bersama anak2 yang penting....kan...
Catat Ulasan