Jumaat, 22 Januari 2016

Wah...ayah belanja laahhh....

Assalamualaikum....

Ritu cik abang belikan kasut nie kat cik wiyah...
yelah koi berkenan yang satu lagi....cik abang berkenan yang nie
alih2...amik yang nie...tak apalah janji cik abang yang belanja...
haa3...

cik wiyah lau bab nak ukur kasut memang tak mahunya....
jenuh kasi kasut suh pakai.....x mboh...x mboh... dicakap nyer...
isskkk....iskkk...

bukan aper sebelum nie cik wiyah pakai selipar ajer..
jarang pakai kasut sarung macam nie....
then bila nak suh test @ pakai rasa tak selesa....
tue yang tak nak tue...
tapi bila dah try...tak nak bukak plakss....
alahaiiiiii.....



murah jerk pun...cik abang cakap jugak..
selalu kasut budak tak pakai lama sangat...coz cepat besar...
memang betul ....
coz kat rumah mak koi....ada lagi selipar anak sedara koi yang  3beradik tue...
selipar waktu dorang kecik...jangan tak percaya taw...
sekarang yg paling tua umur 13 tahun....masih ada lagi selipar tue...
punyalah lama...kan..

yelah bebudak bukan pakai lama ngat pon..
lainlah macam koi nie...selagi tak koyak...selagi tue lenjan...
haaa3...




Psstt:- cik wiyah suka pakai selipar jepun yang kakak najiha punya...


Catat Ulasan