Rabu, 15 Februari 2017

Eh....baru perasan....semua PINK...

Assalamualaikum....

Ritu punyalah boring tak ada kerja kat ofis nie....
merayap ler.....kih2...
yelah lepas jerk CNY memang kes akan slow skit....
so Cik Ja nie lau hari2 menghadap PC sampai mata pon naik juling
mula lah plan last minute....
g jenjalan kat port biasa....

Plan nyer nak cuci mata ajer.....sekali cuci poket sekali
oohhh tidaakkkkk....
pusing punya pusing mall tue....
nie lah barangnya....
sekali tengok macam sikit jerk...
bila dah kumpul2 cengini....nampak boleh tahan gak
mak buyung duk pegang sampai ke sudah...
haaa2.....lau soping punya pasal.....
penat dah tak rasa...bila dah puas soping tue akan rasa lenguh2...
betul tak ??
haaa2.....

then terperasan.....ehhhh..semua PINK ler...
macam berjanji laks....cuma ada 1 barang tue jerk color kuning kan...
yang lain semua PINK
haaa2....

Nie lah HASIL nya lau mood jenjalan sudaaa datang
Fuhhh.....
berpeluh mak buyung jenjalan (kekonon nak selalu berjalan, agar mudah nanti nak bersalin)
alasan klise sangat kan....
lepas tue mula lah ...time malam....
datanglah lenguh-lenguh....sakit urat .....sakit badan...
nak bersungut kat Cik Abang tak leh....coz nanti Cik Abang pulang paku buah keras....
"dah tahu tak larat.....kenapa nak pergi jugak"...
huuu2.....
so...baik duk diam-diam sudaaa....




Psstt:- barang baby tak beli lagi nie.....yiieee bab nie lagi sukoooo.....coz lau gie tempat baby...bau die memang best.....kalau boleh nak beli semua.....(melampau nihhh)








Catat Ulasan