Isnin, 6 Februari 2017

Nah amik...MOGTT kali ke-2

Assalamualaikum....

Pepagi dah der ada dating kat klinik Gambut nie hah...
excited nau nau nak minum air gula (2nd)....
ritu dah patutnya kena minum tapi tak ada stok plaks...
(dahlah malam tue kena puasa)...mengigil wey...nk nunggu habis checp -up
coz ritu kena minum air gula + check up....
memang tak bawak spare makanan pun....
lau biasa nya akan ada roti + jajan letak dlm beg
yelah lau ada check up memang dah tahu
lambat siapnya...coz ramai orang....

So rinie minum air gula sahaja.....
Cik Ja dah datang awal tapi memandangkan ramai jugak
yang minum kali nie....Cik Ja kul 9.30am baru minum
so nak tunggu 2 jam...
jenuh jugak lah duk kat klinik tue...
kul 11.45am masuk balik tuk amik darah kali ke-2
amik nokkk...



Sampai terlena gak tadi....
nak menunggu 2 jam punya pasal...
nak balik tak boleh...
nurse suh tunggu kat situ....
bertabahlah yer.....tapi kan
Cik Ja ada bawak air masak coz tue petua tuk nak bagi sangkut @
bacaan  air gula tue...
1 botol kecik ajer cik ja bawak (500ml)...tak habis pung...
coz lau air gula nie memang boleh lekat kat tekak weyyy..
fuhhhh...jenuh nak habiskan 1 gelas tue...
tinggal lagi 1x tuk minum coz Cik Ja memang tak sah lau tak minum
air gula 3x....(walaupun bacaan NORMAL)....
fuhhhh....



bencintaaaa weyyyyy





 Psstt:- tunggu appointment cik ja next week laks, der check up then boleh tahu result MOGTT







Tiada ulasan: