Khamis, 2 Februari 2017

Dah lama x jenjalan...

Assalamualaikum....

Sejak dah masuk ujung2 nie, Cik  Ja selalu duk exercise g Mall...(kekonon senang nak bersalin nanti) bila selalu berjalan...kih2...

Bila dah gie Mall tue...apalagi tergoda sana tergoda sini...
tapi dah plan awal2 nak beli aper....heee2...
nasib baik terkawal godaan nie....

Plan ritu nak register member Popular Book coz Cik Ja selalu beli barang stationery, buku2 kat situ
rugi plaks lau x register kan...
tup2 ritu pergi dah register RM12/1tahun....ok lah kan dari tak ader diskaun ...
so rembatlah Diary + Novel_7Hari mencintaiku (amikkk kauu)....dpt ler less 25%...
so far oklah.....berbaloi2....hee2.

pas tue jenjalan lagi....carik baju Cik Adawiyah plaks...
dapatlah 2 helai....sengaja beli size 3tahun coz lau beli size 2 tahun sekejap sangat boleh pakai nya...
jadi Cik Ja amik size besar skit.....boleh pakai lama sikit...
kih2...

Baju 2 helai + Dairy + Novel_7hari mencintaiku...
Fuhh...balik dari Mall, baru ada rasa lenguh-lenguh kat kaki nie...
masa tengah pusing2 tue memang tak rasa pung.....
haaa2..nampak sangat kan....
lau bab berjalan...lenguh pon tak terasa.....



 Psstt:- mood terapi bagi ibu-ibu peknen....jangan selalu bersedih...enjoy ur self.....buat apa yang anda             suka....yeayyyy






Catat Ulasan