Isnin, 3 April 2017

April sudaaa....dag dig dug

Assalamualaikum....

Nie dah 3hb April....
due Cik Ja 10hb April.....
fuhhh !!!...
Dup dap dup dap .......

Baby tak ada tanda-tanda lagi nak kuar....
ermmm, masih syok lagi yer duk dalam perut ibu.....
Hari-hari g kerja ...turun naik tangga....
exercise hari2.....walau kekadang naik semput jugak Cik Ja....

Yelah kan....ujung2 nie kan bagus...
banyakkan berjalan, melakukan aktiviti yang di sukai...tapi tak leh extrem sangat
coz buatnya tetiba sakit nak bersalin....
tak ada tenaga plak masa nak meneran nanti...

Rata2 Cik Ja tengok yang mana sama due ngan Cik Ja
sorang...sorang dah bersalin....
hai...bila laks plaks turn Cik Ja nie...

Tak zabbar nak tengok baby.....
tak zabbar nak cuti lama....nak rest kat rumah....
hee2....

Mudah2an semuanya selamat & di permudahkan....
Kengkawan2 Cik Ja....mintak tolong doakan buat Cik Ja yer...
terima kasih semua....







Psstt:- 39w...tungguuuu....







Tiada ulasan: