Rabu, 5 April 2017

Dah Apply Cuti.....

Assalamualaikum....

Jam di dinding terus berdetak arrr...
pe hal laks nie...tetiba kuar lagi Ayda Jebat...
haaa2..

Ikutkan memang plan nak amik cuti awal kali nie...
tengah duk berkira2....
setelah berbincang ngan Cik Abang...
& Cik Ja pon dah decide nak amik cuti
bermula 7hb April - 14hb April...(6 hari)...nie di kira cuti tahunan

if Cik Ja dah bersalin ...automatik terus
dapat Maternity leave (2bulan)....hee2...
suka ngatt dapat cuti noqq...

Ikut Due Cik Ja 10/4 nie dah....
if Cik Ja dah bersalin...ada lagi balance cuti tue...tak tolak ler...(untung ler kan)...walau 1hari pon nk kira jugak....
cuti tuueee...sapa tak nak kira kan.....
miahahahha....

So dah email surat leave & maternity bagai...
tak der per nak risau dah....
just duk rumah.....rest betul2....

Esok der check up kat klinik....
hopefully result ok.....
fuhh.....

lusa dah start cuti....
heaven rasa bila dapat duk kat rumah.....(nie time nak cuti)
nanti bila dah boring.....
terasa laks nak kerja ......
haaa2....





 Psstt:- time Cik Adawiyah dulu...Cik Ja amik cuti 1hari jerk...hari yang kena SERAH DIRI tue...esok kan dah bersalin....kira tak amik awal sebab dah tahu tarikh kan......
Kali nie....Cik Ja nak amik awal ikit....
* hai lah baby....tak nak kuar lagi ker.....Ibu & Ayah & Kakak Adawiyah tak zabbarr nak tengok baby nie...









Catat Ulasan