Khamis, 6 April 2017

Last DAY working......hip hip horayyyy.....sukoooo

Assalamualaikum....

Pagi tadi ada check up kat Klinik....
Ramai plaks patient rinie....
crowed tue.....
Sama naik ngan ibu mengandung...bapak...& anak, bayi
memang ramai ler.....

Cik Ja nyer turn 1076....
sekarang baru 1040....
hameq noq.....
nunggu ler weyyy...

Rinie jumpa nurse sahaja...
next week appointment jumpa Doc laks tuk scan (jika tak bersalini lagi lerrr)

macam biasa....amik Urin & HB ....
berdebar gak tunggu result urin sebab ritu dah 2x urin sangkut...
Then masa tengok result tue....
Alhamdulilah.....Normal....x der pepe dah....syukran2....
HB pon ok...13....

Then nak jumpa nurse laks....
ramai plak yang sama bilik ngan Cik Ja
tunggu punya tunggu....
sampai turn Cik Ja
macam biasa..amik berat (64.90kg) naik skit....last week (64.50kg)....so far ok ler...
BP ok...104/64...
then check jantung baby....143...
ok...Normal...tak der pepe prob...
alhamdulilah....

Nurse ada bagi advise ler...
lau dah ada tanda2...seperti keluar show (samaada lendir@darah) cepat2 g hospital
begitu jugak lau anak kurang gerakan....jangan tunggu lama2...
terus pergi hospital ....

Ok...Cik Ja faham...
nurse ada tanya gak...
" tak ada rasa sakit2 @ keluar tanda2 lagi ker?

Cik Ja cakaplah...
" x ada pun lagi nurse...baby suka lagi duk dalam perut nie...heee2"

so..nurse cakap next der appointment lagikk...
if awak tak bersalin lagi......
huu2.....

dah habis check up tue
dah boleh balik ofisss....

yahuuu....
rinie dah last day kerja....
esok dah start cuti panjang......
sukoooo......




Psstt:- 39w3d....hee2...nak kuar sama ngan kakak Adawiyah yer....












Catat Ulasan