Jumaat, 21 Ogos 2015

Nak try COD Produk Sendayu tinggi_ok tak ?

Assalamualaikum....

Wah gitew....tajuk rnie....kemahin kan...
orang lain dah sampai mana ntah....
koi baru nak terkedek-kedek nak cuba....

haaa3...koi bukan per....kena war research dulu....sblum nk mulakan bisnes online nie...
sapa yang tak minat berniaga memang rugi wooo...
tak kisahlah bisnes apa pun ...janji halal....kan...

ikutkan keturunan koi nie...baik sebelah mak @ ayah
semuanya berniaga....
belah mak....berniaga kedai kopi & kedai runcit (adik beradik mak)....
belah ayah laks....berniaga goreng pisang (nenek)...
then ayah koi laks....berniaga kat pasar besar....jual ikan & sotong....etc...

nampak tak kat situ....memang dah ada darah bisnes
haaa...gitewww....

koi saje nak try...kot2 lah menjadi ....
tak cuba tak tahu kan....

ok...koi citer sikit...
sapa-sapa kat sini pengguna produk Sendayu Tinggi...
cer angkat tangan....koi nak kira....
kih3....

selalu korang beli tue...harga ahli @ harga pasaran ?
then serasi @ tak korang....
cer citer....
korang selalu beli produk apa...."Supplement", "Mekap", "Rawatan Muka"...

koi laks suka produk Supplement macam Minuman D'folia...bagi koi rasa ringan jerk lau bangun dari tido...then untuk Rawatan Muka koi suka pakai Acne Deep Cleanser (green tea)...tuk kulit berminyak & berjerawat....besh pakai tapi buat masa nie tak ada stok laks...
...tpi sekarang pakai sabun Acne Bar Soap (balm) rasa berangin2 gitu...

lau korang nak tengok produk terus click link tue...
http://www.sendayutinggi.com/produk

siap ngan harga sekali taw...
sila lah cuci-cuci mata...
Dah habih cuci mata....
meh sini koi nak citer....hee3
koi nak wat COD tuk area Kuantan ajer .....
hee3...luar kuantan tak dapat ler....coz x plan lagi....

pasal produk tue...koi bagi harga ahli....
(selalu ada less 10% @ lebih)..bergantung atas produk...
tapi tuk ahli memang ada harga potongan..

so kat sini....koi tolong belikan tuk korang....koi tolong hantarkan..
& koi charge ler sikit...tak banyak pon....berbaloi...
   
contoh :
                # Acne Soap tue harga RM18.00 less 10% dapat ler RM16++...then
                 koi charge ler RM1 macam tue....
* lebih kurang macam tue ler....

ikut atas produk ler....
minima 5item...lagi banyak korang order....lagi jimat.....
*benda boleh bawak berbincang........ye dopp*..

lau 1 item tue...tak dapek nak nolong ehhh...
hee3....



 Psstt:- koi tahu korang ada gak mood malas nak kuar time-time jammed kan.....so nie ler caranya ...korang order koi hantar....amacam...
Catat Ulasan