Jumaat, 15 April 2016

Seba Med_ph5.5

Assalamualaikum....

Sekarang nie...CA guna brand Seba Med ph5.5 "for the delicate skin"..giteww...
yang mana ada alergik kulit ..try guna produk nie....
In sha Allah......serasi ngan kulit kanak2...

Ikutkan dulu CA guna mandian Emstan lebih kurang gitu namanya...
doktor yang suggest....memang wangi & sejuk rasa tapi bila dah habis nak kena beli kat klinik...
part tue yang lemah sikit.....
klinik tue selalu ramai orang.....even koi yang nak ubat sahaja tanpa perlu jumpa doktor pun
memang kena que....letih menunggu..

So di sebabkan keadaan klinik yang selalu ramai orang....koi pon try g farmasi...
tanya staf tue...ada tak mandian brand nie Emstan.....jawap nya....'ohh....x ada stok tapi lau nak cuba produk nie Seba Med pon boleh'....
untuk anak alergik kan ?...katanya....

koi pon cakap  lah....haah.....
then terus die rekemen kan.....produk Seba Med nie...
'Baby wash & lotion pon ada'....tapi i jenis nak cuba mesti beli 1 ajer dulu
if CA serasi baru nak go on....

Mula2 i beli yang Baby bubble bath...then tukar Baby wash....fungsi nyer sama jerk...
cuma bentuk botol tue jerk lain ....hee2

i prefer mandian berbanding sabun macam dalam pic tue...
bukan aper nak bawak g mana2 kan...
hee2..


Bila anak dah serasi...terus tak cari yang lain dah....
hee2.....
Koi nie suka ngan bau mandian Johnson tue...tapi CA tak bleh pakai....
lau pakai...terus naik merah-merah......alahai...
Ibu CA nie tak over tak sah....kan....








 Psstt:- dah jadi mak2 nie...kena lah alert dengan produk yang sesuai ngan anak2 kan..




Catat Ulasan