Khamis, 12 November 2015

Baru jumpa yang serasi....

Assalamualaikum....

Masuk nie dah kotak ke-3 koi pakai sabun nie
Acne Bar Soap (Sabun Jerawat) - 80gm  keluaran Sendayu Tinggi
baru serasi ngan muka koi...

ermm payah nau nau nak jumpa yang serasi....
nak pulak kulit muka koi nie pantang salah makan sikit...
mula lah naik jerawat tak tentu pasal...
yelah makan tak pantang....
Telur...Daging...Ikan bilis..semua belasah....

dah ada depan mata....nak nak sambal belacan...
adusss....tergugat betuii...
lau tak makan sambal belacan...tak kick
@ tak selera....
ermmm.....bila makan tue...
mula lah rasa gatal-gatal kat bahagian hidung...
kulit muka tak sah cakap lah....
naik jerawat kecik-kecik....
huuu3...

bila koi pakai sabun nie ....kurang sikit jerawat naik kat muka..
tak adalah sampai licin ....nampak nau nau nipu nyer tuhhh...

cuma jerawat yang ada tue....dah kecut....
yang besar2 ala2 jerawat batu...so far tak adalah lagi...

Ikutkan koi pakai Bedak Jerawat tuk pakai malam-malam..
tapi asyik tak ada stok plaks....
sabor je lah......

Acne Bar Soap antara kandungan nyer
Silanediol Salicylate + Hydrolyzed Collagen + Epilobium Angustifolium Extract
(nak tahu lebih detail...apa bahan2 nyer...korang google ler yer...)

Antara kelebihan nyer :-
* Membantu membersihkan kotoran yang menyumbat pori, mengecutkan jerawat dan mengawal minyak di wajah.
* Gunakan Acne Balm dan Scar Toner bersama untuk kesan terbaik
(yang nie koi x try guna lagi...)

Cara Penggunaan : -
* Bersihkan keseluruhan wajah dengan lembut sehingga berbuih dan bilas dengan air bersih.
(masa pakai tue ada rasa macam berangin2 giteww.....)

So far ngan koi ok ler....


Nie muka koi SELEPAS pakai Acne Bar Soap...
koi tak tepek yang SEBELUM coz memang teruk sangat...
koi pon segan nak letak, jerawat bermaharaja lela..
huu3...
bertabahlah koi....

Nie dah kurang sikit dari yang asal....
perlu konsisten pakai nyer...

Setengah orang pakai produk yang mahal....kulit muka jadi ok...
lau pakai yang murah tak ok...
bagi koi...mahal @ murah bukan issue nyer...

yang penting SERASI ngan kulit muka....baru menjadi....
lau mahal tapi tak berkesan ...tak ada gunanyer ..derrrr...
betul tak ?



 Psstt:- tepuk dada tanya selera...

Tiada ulasan: