Isnin, 16 November 2015

Misi mencari Botol Susu ....

Assalamualaikum....

Semalam punye citer....
Kuar g cari barang dalam erti kata...Sopinggg time...
Sukoooo....

Ikut list banyak nak beli....tapi kena ikut keperluan...
bukan kehendak...
ada fahaaammm....
ok....

1st...nak cari botol susu Cik Wiyah....
memang koi plan nak ganti kan yang baru...
coz yang lama tue Bebe Confort dah tak berapa elok dah...
lagipon botol nie tahan siotttt....nak masuk 2tahun...
Koi beli masa peknen lagi....tapi kasi wiyah guna lambat coz guna botol susu yang biasa
yang puting selalu kena tukar tue...

so pakai yang nie tahan lama....
just tukar puting sahaja...
yang sekarang koi pakai Botol Susu Basilic...puting boleh pakai mana-mana botol
macam yang koi guna....botol bebe confort....

plan koi nak beli ler botol bebe confort lagi...
sekali promoter tunjuk bebe confort dah kuarkan botol baru...
ermmm....koi tengok botol comey
cuma tang puting koi tak berkenaan
nampak kemetot jerkk
haa3....
macam lah koi yang nak minum susu...
cik wiyah rileks jerkk...

sumber en.google
tengok brand lain macam Pigeon...NUK...MAM...
semua tak berkenan.....
nie lah lau dah tersayang @ tersuka...memang payah nak cari yang lain
kekonon nak cakap SETIA ler tuh..kan...
macam koi ler....
lau dah suka pakai yang tue...
tak nak cari yang dah...
biarlah barang tue OLD Fashion ker aper...
setia memang setiaa....
haaa3..

Koi lau nak beli botol susu cik wiyah nie...
biar puas hati ..means tahan lama....
makan tahun....
last-last koi beli Botol susu brand Avent....
sekali ngan puting coz puting kena beli yang size L...(saluran Laju)...
macam dalm pic nie...

sumber....en.google
tengok jugak yang design macam nie...
cantik....tapi mahal ngat...coz koi nak beli sekali ngan puting...
ikut budget.....
huk..huk..
Sumber en.google
fuhhh...kemahin mencari nyer....
kalah ibu & ayah soping....
lagi pon koi nie lau bab beli barang cik wiyah....
belek sana..belek sini....
pegang sana...pegang sini...

dah puas hati baru beli...
haa3...teruk betul kan koi nie...



 Psstt:- membeli ikut budget...jangan ikut siyokkk ajer...lau tak rabakkkk...

Tiada ulasan: