Rabu, 23 September 2015

Kat situ jugak...ermmm

Assalamualaikum....

Citer semalam...
pasal jiran koi lagi nie...
haduss lah....

ritu punya kes....koi dah letak tong sampah....
ingat dah tak parked kt situ...
tup-tup semalam.....parked jugak..
sebelah tong sampah koi...
korang ghase....
nie jenis ada akal ke tak ?

korang nampak tak arrow tue...
kat situ tempat free boleh parked...
kat depan rumah koi jugak nak parked...
hangin..hangin...

yang koi heran tue...
si jiran nie tak ada ler plaks nak parked depan rumah die...
rumah orang jugak nak parked nyer...


lebih kurang gini ler..
yang bentuk segiempat tue...tong sampah koi *sample jerk tue*
yang jiran nie laks...lori bukan bas macam dalam pic tue *cari pic lori tak ada jumpa*
tapi nie pic bus..lebih kurang lah...just nak show how my jiran tak ada fikir perasan jiran lain..



 Psstt:- ada cadangan tak nak kasi taw jiran nie ??
Catat Ulasan