Khamis, 29 Oktober 2015

Disney vs Anakku....

Assalamualaikum....

Lunch tadi koi ada janji ngan sil (nono) nak kuar g jenjalan kat Megamall
1st tue koi sesaje nak tanya.....x nak join koi ker cuci-cuci mata ...
*koi nie suka bab cucuk-cucuk tuk g soping...tapi bukak cucuk-cucuk tuk cari gaduh aaarr..
nooononoooo kata cik wiyah

then nono cakap ok jadik.....jumpa kat DIY...
koi ingat nono lambat sampai coz nak cari parked lagi bagai....so koi wat lambat2 ler..
alih-alih nono sampai dulu.....ohmaagadddd....cepat betul...
semangat nihhh....haaa3...

koi terus g DIY tue...bermula lah adegan cuci-cuci mata....
memang akan beli barang tapi x adalah banyak macam penuh jerk bakul tue.....
dah plan nak beli Pengukur (coz plan nak amik ukuran pintu & tingkap...nak cari kain wat langsir rumah)
pah tue...nampak Penyepit baju yang jenis besar (tuk sepit kat batang besi)...tengok lagi....berkenaan plak...
Hanger baju (kecik tuk cik wiyah)...then terbekenan lagi......Wallpaper (nak try kat almari kayu)
* pic koi tak snap coz barang-barang tue koi export kat sil suh bawak balik....
koi nak balik berlengang..malas nak pegang barang...

x per nanti entry lain koi updated k..

lepas tue...jenjalan lagikkk....
nak try cari baju cik wiyah (wat modal nak soping....asyik2 baju wiyah)....aci kan..

sil dah kena balik coz time lunch die dah habis...
koi still on lagi....

sensorang duk pusing bahagian baby tue...
tengok brand Kiko....ermm mahal ....t-shirt (sehelai) RM18...
tak apa pusing lagi...
carik lagi....koi memang suka bab nie...
bab cari mencari.....kih3..

tengok brand Pigeon...ermm tak berkenaan ....
tengok brand Disney & Anakku...der wat sales
2pasang RM45....der yang harga RM59...tengok atas pattern...

cantekkkk....
koi suka beli baju wiyah brand Disney..coz color2 memang comey...
n then lau pakai kan kat wiyah..ngam2 jerk...
tapi der 1 brand nie ...Anakku....pattern & kain cantik2
tapi kekadang ngan tubuh cik wiyah tue...
tak padan lagi...means lau size 6-12 bln....besar lagi...

lau size 1-2tahun lagi lah besar nyer...
habis tue bila boleh pakai macam nie...
dah banyak beli brand Anakku...lau seluar mesti kena auter sikit...kasi kecik..
coz besar lagi walau size kecik...

cik wiyah kan kecik......
bertabah lah selalu kena auter ...

akhirnya..koi beli jugak....2pasang
Disney & Anakku...

koi berkenaan kat baju Anakku tue....ikutkan seluar pendek bergetah...
tak apa lau seluar tak muat....kasi pakaikan baju jerk..
matching ngan seluar jeans @ skirt ker...

Disney vs Anakku_mana satu pilihan anda.....koi of coz Disney
lepas jerk bayar ...koi tak pandang dah...
terus jerk balik...
malas nak tengok dah...

nanti kan terbekenan plop.....
rabak..rabak...
nangis bucu meja lepas nie...



 Psstt:- agak memang koi tak leh keje promoter kat bahagian kanak2....lau tak memang tiap2 bulan rabak...mati lah nakkkk
Catat Ulasan