Selasa, 13 Oktober 2015

Hantu pizza....

Assalamualaikum....

Koi nie memang tak leh taw tengok makanan fast food nie...
asyik nak click jerk...

asalnya nak tengok kot-kot der menu baru @ disc ke aper...
last-last tergoda plaks...

gara-gara suka makan Pizza ...
dorang bagi E-coupon ler....dengan less 50% dari harga asal...
koi ingat bagi pree....
still kena bayar...tapi separuh ler...

bukak email....dorang inform....
last nak redeem 24/11/15 nie....kira 1 bulan jugak ler..

ngape tak bagi sampai 2@3bulan kan...senang sikit koi nak budget
*apa nko ingat Pizza nie ko yang punya ker cik ja ooiii*

haaa3....

tue nampak tak ...
anak panah tue....
hok tue ler dorang bagi less...

baru jerk koi nak hold jap makan pizza nie...
sekali bagi nie plaks...
geram taw....
isskk....wat-wat tak nampak dulu lah...


bukan takat E-coupon jerk...lau order dapat pamplet sekali ngan voucher
Yang pamplet tue jimat...
koi selalu guna..tapi tak adalah sampai habis...
yang tue semua ada....DELIVERY....TAKE AWAY...DINE IN...
*sowie lupa nak snap pic...

teruja ngat nak share....lupa nak snap yang tue...

tadi ler bukak email...
skali dorang inform nie...
tanjat koii....


nampak sangat hantu pizza nie..
lau dulu koi suka mekdi...kepciii...
sekarang dah tukar dah....
alahai....badan pon dah kembang..
acaner...





 Psstt:- cik abang banyak kali pesan...tak elok makan fast food nie....huuu3
Catat Ulasan