Rabu, 28 Oktober 2015

Ohhhmaaaiiii....

Assalamualaikum....

Hujung-hujung bulan nie ...macam biasa ler..
jap koi ada..jap koi tak ada...
hee3....

ok...report dah settel ....time tuk diri sendiri laks...

nie citer jumaat lepas...
koi try cuba masakan Nasi Beriyani Ayam versi melayu...(COD dari group Warga Kuantan -FB)

harga RM6/pax.. (rasa macam mahal....tapi yelah jaman sekarang nie kan...macam2 kena charge, so faham2lah kan....)
koi nie suka try n error, banyak yang dapat tak berapa sedap....
tapi tak apalah....koi try sekali...lepas tue tak ada order dah...

tapi yang nie...koi rasa kena ngan selera ...
koi expect macam Nasi Beriyani yang macam kedai mamak tue...der lauk kari, papadom..decal...
tapi yang nie tak ada seme tue...

tak ada kuah kari.....hanya ada ayam panggang....sambal ...n acar skit...
nasi sedap ...(koi suka nasi letak banyak)....tapi nie kire ok lah...

memang rasa nak tambah lagi....tapi koi order 1bungkus jerk..
nak test dulu kan...

time jumaat memang kedai makan tak bukak
so nak tak nak koi main order jerk ler...



nie ler Nasi Beriyani Arab....
so far ok lah...




 Psstt:- koi bagi 4 bintang for this food.....heee3..

Tiada ulasan: