Selasa, 7 Mac 2017

Minyak Kelapa Dara (VCO)...baru nak try....

Assalamualaikum....

Bukan sahaja dapat minum air coconut shake...
sempat lagi beli "Minyak Kelapa Dara" brand D'herbs...
Yelah nak try minum...sebelum nie masa peknen kat Cik Adawiyah memang tak pernah minum...
- rekemen dari sepupu Cik Ja, katanya VCO nie elok tuk percepatkan bukaan -
tapi memang betul pun...masa sepupu Cik Ja nak bersalin anak yang ke-2 memang tak sempat masuk bilik labour room....
kat tepi pintu dah bersalin nya....baby tak sabar nak kuar..
doc sampai tak sempat nak prepare alat2 .....
haaa2....
tak sabor2 yer.....

Ikutkan sepupu Cik Ja cakap kena minum kandungan dah berusia 7 bulan ++
tapi Cik Ja masuk 8 bulan baru nak tercari2 minyak kelapa dara nie...
haaa2...

Cara minum:-
 * Kanak2 1/2 SUDU KECIL
(sebelum @ selepas makan)
* Dewasa 1 SUDU KECIL
(sebelum @ selepas makan)
* Ibu HAMIL 1 SUDU KECIL
(sebelum @ selepas makan)

- Cik Ja suka minum sebelum makan, coz pepagi memang rushing nak pergi kerja...so minum siap2 kat rumah...sampai kat opis baru bekpes....gitewww kekdahnyaa....

Di Minum untuk :-
* Meningkatkan ketahanan tubuh badan
* Mengembalikan tenaga dalaman
* Memudahkan proses bersalin jika di amalkan 1 SUDU BESAR setiap hari 
   (kandungan berusia 7bulan)

Cara Guna LUARAN -
* Sapu Minyak Kelapa Dara Asli pada bahagian yang di perlukan
* Urut sehingga meresap ke dalam kulit.
* Ianya boleh di bawa tidur & solat

Kegunaan Luaran -
* Mengatasi keguguran rambut
* Melebatkan & mengilatkan rambut
* Menghilangkan jeragat
* Melindungi daripada sinaran UV


Antara khasiatnya2.....
ok jugak kan....

Asal RM30.00 tapi tuan kedai bagi less dapat RM25.00 - tenkiuuu
RM25.00/60ml....
tahan tuk 1bulan.....

* Semoga kali nie proses kelahiran biar berlaku dengan cepat & mudah....amin2...
   Anak ibu kasi hint dulu taw kat ibu...bila nak kuar.....
   jangan wat ceprise....tergezut ibu nanti......
   coz sekarang nie, barang-barang tuk berpantang tak prepare pon lagi.......nak cari semua barang          dalam 1 hari memang tak larat dah sekarang nie....
   asyik mengah jerk....






 Psstt:- kasi ibu prepare barang2 dlu ....baru baby kuar yer......









Tiada ulasan: