Jumaat, 17 Mac 2017

Rugi plaks rasanya kan ???

Assalamualaikum....

Sejak dah masuk ujung2 trismester nie, Cik Ja selalu ajer rasa lenguh sana,
lenguh sini....sakit sana...sakit sini...
badan pon kekadang rasa tak larat dah...

Bila fikir nak amik cuti awal.....
rasa macam rugi plaks....yelah walau tak bersalin lagi...
duk rest kat rumah pun....kekadang boleh gak rasa letih lau tak buat apa2 kan...

Sebelum nie masa CA dulu....nak tak kena SERAH DIRI walau sakit ke tak so memang dah ada tarikh nyer.....tapi sekarang tunggu sakit @ tanda2 dahulu baru gie spital....

Ofis Cik Ja nie tingkat 2..memang tak ada lift...
so nak tak nak hari2 menapak naik tangga.....
bila dah naik ofis tue....rasa macam malas plak nak turun....
turun x turun masa time balik jerk....
tapi lau datang mood berjalan tue....
tak kira dah tangga ker....jalan jauh ker....
jalan tetap nak jalan......
nampak tak ?? gigih betullll

My kezen Cik Ja sekarang dah tunggu masa....ikut due 23/3 nie...tapi dah ada rasa tanda2 nak bersalin tue......
tak lama dah tue..lau dah ada 'tanda2'...mudah2an semuanya berjalan dengan mudah & selamat....
amin2.....
tak lupa tuk diri Cik Ja jugak....
mintak2 kali nie....semuanya di permudahkan.....amin2...
hari-hari duk cakap ngan baby....

Baby lau nak kuar....g taw kat ibu yerr...
jangan tetiba nak kuar....kelam kabut ibu nanti....
kasi 'hint' dulu yer kat ibu.....
senang ibu prepare.....
hee2...
Kakak Adawiyah & Ayah & Nenek dan semua tak sabar nak tengok baby....
Cepat keluar yer sayang.....
jangan bagi ibu sakit lama yer.....
sayang anak ibu nie.....

Lagi awal bersalin....lagi awal berpantang.....hee2...





 Psstt :- Cuti bersalin macam biasa ler....2 bulan ajo....rasa macam dah tak sabar nak cuti...tapi bila dah cuti lama....x sabar plop nak keje kan.....hai lahhhh....














Tiada ulasan: