Jumaat, 17 Mac 2017

Sample tuk Baby_pampers NEW BORN

Assalamualaikum....

Dah lama Cik Ja x dapat sample dari Drypers nie...
Yelah masa ngan CA ritu semua nak try kan....
then sekarang CA still lagi pakai pampers Brand Drypers size L....
Ikutkan dah nak train x nak kasi pakai pampers dah....
tapi slow2 ler.....

Coz ritu penah wat time CJ tak kerja....
dah pesan kat CA....lau kakak nak sishi g taw ibu yer....
Ibu bawak g tandas tuk Kakak sishi yer...

1st ok lagi.....
then masa CJ tengah nak masak2 tuk tengahari...
Kakak datang kat dapur...tunjuk pada seluar...
Ibu....seluar kakak basah.....kakak dah sishi....
huk2....dah pesan tadi....
Budak2 kan...nak wat macamana...

Mengikut apa yang CJ baca lau bab2 nak kasi anak tak bagi pakai pampers @ potty train tue...
setiap 15min kena bawak g tandas....
tapi yelah...waktu tue memang CJ tengah nak masak....
tak ingat nak bawak g tandas @ tanya...nak sishi tak ?
huuu2...

Last2 CJ terus pakaikan pampers.....
nak cepat.....huu2....
macamana lah anak tue nak belajar potty train kan.....

CJ nie pun kenalah bersabat kan....

Lau dulu CJ selalu letak alamat rumah mak tuk seisi penghantaran segala bagai....
tapi sekarang rumah mak tue dah bagi sewa.....
then CJ pon tukar alamat ofis...senang sikit....

CJ der apply sample pampers tuk baby_NEWBORN
then rinie dah sampai....
dapat 2 pek (1pek ada 2 keping)...total dapat 4 keping




Waa...tenkiu2...
boleh bawak tuk stand by kat spital nanti kan....
sebelum ja dah beli....
tapi tak apalah....tuk stand by kan.....






 Psstt:- sekarang baby asyik mengeras jerk....dup dap dup dap....Cik Ja pon dah x larat dahhh...










Tiada ulasan: